Welkom!

Welkom op deze club.
Je ziet hier heerlijke maaltijden en allemaal voor 4 personen.
 



Varkensvleesreepjes met zoete currysaus
Gekookte aardappelen
Broccoli

400 gr. varkensvleesreepjes naturel
30 gr. boter
1 el kerriepoeder
2 uien, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
1/2 blik fruitcocktail, op siroop a 825 gr. Del Monte
1 1/2 dl Room culinair
------------------------
Bak de varkensvleesreepjes in de hete boter al omscheppend bruin. 
Voeg het kerriepoeder, de uien, de knoflook en peper en zout toe en bak alles op een halfhoog vuur al omscheppend in 5 minuten bruin.
Voeg de fruitcocktail, een 1/2 dl van de siroop uit het blik en de room culinair toe en breng alles aan de kook.
Breng zonodig op smaak met peper en zout.

Lekker met gekookte aardappelen en broccoli.

Statistieken

moment..


850 gr. spek-ui aardappelschijfjes
750 gr. spruiten, schoongemaakt
40 gr. boter
4 tartaartjes
1 teentje knoflook, gepeld
---------------------
Bak de aardappelschijfjes volgens de aanwijzingen op de verpakking
bruin en gaar.
Kook de spruitjes in ± 10 min. in water met zout beetgaar.
Verhit 25 g van de boter in een koekenpan en bestrooi de tartaartjes
met peper en zout naar smaak. Bak de tartaartjes aan beide kanten
bruin en rosé.
Giet de spruitjes af, pers de knoflook erboven uit en roer de rest van de boter erdoor. Serveer met de tartaartjes en de aardappelschijfjes.

Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: